aspiranten in Denemarken

Gisteren avond woonden we weer een prachtige show bij en was er nog een nachtactiviteit. Deze voormiddag konden we uitslapen en genieten van een brunch. We amuseerden ons met het crosscultureteam en gingen deze avond op avontuur. Het is hier fijn en zon schijnt steeds meer!

2 reacties op “aspiranten in Denemarken

  1. Peter legrand zoon van meester

    Dag aspiriennekes, ik dacht dat onze schattige “dotkins” naar een kamp waren, dit lijkt bijna op een ***** – hotel met brunches en avondanimatie , proffesioneler begeleiding inclusief. Nu vragen de thuisblijvers of er ook nog langs een “danske kwafeurke” en een “danske weusmacheune” wordt gepasseerd?

  2. Peter the Great

    Hey toffe Miekes from la mooie Belgica, ik doe vooral dat spelletje graag wanneer ik dit berichtje wil doorsturen. Je moet dan iets doen met foto’s om aan te geven of je een robot bent of niet, en de bij de mama lukt dat natuurlijk niet. Leve de mamarobot!!!! Nu nog de ” volumeknop” vinden. Bezoek jullie daar ook museums en kerken?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.