Kampdagboek 23/7

Eindelijk is het zover, we zijn volledig! De Ribbels zijn goed op de kampplaats aangekomen. De Ribbel jongens hebben meteen hun buddy’s leren kennen bij de Kerels, die na hun 24-uren spel wel een dagje rust konden gebruiken. De Ribbel meisjes daarentegen vlogen er meteen in met een groot fruitspel. De Kwiks en de Tippers speelden met een kip en de Speelclub jongens hebben gelasershoot in het bos. De Tiptiens leerden sumo-worstelen, de Toppers speelden een cool pottekesspel en de Aspi jongens leerden de mol in hun ploeg kennen. De Speelclub meisjes brachten de dag door als superhelden, de Rakkers deden een multiculti dag en de Aspi meisjes speelden het grote Harry Potter spel.

Na deze drukke dag speelden zowel de RibSpe en de KeAs nog een tof avondspel. Wij kunnen verzekeren dat iedereen als een roosje zal slapen deze nacht.

4 reacties op “Kampdagboek 23/7

 1. Van Meerbeeck Dirk en Nadia

  πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ allez de kiekens ( tippers ) liepen er echt bij gelijk een kieken πŸ”πŸ”πŸ” hopelijk met ipv zonder kop .
  Thx voor de update .

 2. Kaat

  Bedankt voor dit fijne verslag! Geniet er nog goed van daar!

  Groeten van David en Kaat!

 3. Mieke

  Bedankt voor de dagelijkse verslagen! Maak er nog een fantastisch kamp van en hopelijk blijven de weergoden jullie een beetje gunstig gezind!

  Groetjes,Mieke (mama van marie, kato en lowie)

 4. NoΓ«lle

  Bedankt voor de verslagen, zo zijn we er toch een beetje bij πŸ˜‰ Ik al uit naar de komende verslagen!!!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.