Kampdagboek 29/7

Het was weer een dolle dag vandaag. De zon scheen en elke afdeling had een goedgevulde agenda. De Aspi meisjes waren een dag matroos en de Kwiks deden een tof sluipspel. De Speelclub meisjes leerden volksdansen en de Tiptiens waren helemaal Katniss uit de Hunger Games. De Ribbel meisjes daarentegen maakten marshmallows boven het kampvuur en de Aspi jongens deden vandaag alles dreekegmo. Terwijl maakten de Toppers speciale kabouterhuisjes, hebben de Ribbel jongens gesport tot ze erbij neervielen en  aten de Speelclub jongens heel veel ijsjes. De Rakkers aaiden diertjes op de kinderboerderij, de Tippers vierden de verjaardag van leidster Fien en de Kerels deden van alle spelen in het bos.

Voor morgen zijn de Aspiranten klaar om een dagje leiding te geven, zodat de leiding al wat kan beginnen afbreken. Tot morgen!

2 reacties op “Kampdagboek 29/7

  1. Wiske

    Bedankt voor de verslaggeving 👍

  2. Kaat

    Bedankt voor de fijne verslagen en kiekjes die jullie met ons deelden! Niet vanzelfsprekend tijdens een meerdaagse! Supertof!

    Tot morgen!

    David en Kaat

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.