Jaarmarktweekend 2017

Op 14 en 15 oktober is het in Schelle weer groot feest. Ook Chiro Schelle belooft er weer een topeditie van te maken! Wij nodigen naar goede gewoonte weer iedereen uit om te komen smullen in ons Chirorestaurant “In Den Nieemer”!
 
Op zaterdag 14 oktober bent u welkom tussen 10u30 en 17u. Zondag 15 oktober kan u tussen 10u30 en 16u30 een kijkje komen nemen. Beide dagen zullen doorgaat in de Sint-Ludgardisschool.
 
Maar dat is nog niet alles. Op zaterdag bent u ook vanaf 8 uur welkom voor een hapje of een drankje in staminee “De Bonte Koe”. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd in onze Chirolokalen.
 
Toch meer zin in een Duitse cultuur? Kom dan zaterdagavond zeker eens langs bij de “Bodega”, georganiseerd in de Chirolokalen. Hier kunt u proeven van topwijnen uit Duitstalig gebied. U bent hier van harte welkom, na het vuurwerk, deze feestdag op gepaste wijze te komen afsluiten!
 
En alsof dat nog niet genoeg is, kan u ons ook steeds terugvinden aan ons standje op de jaarmarkt.
 
Heeft u zin om een handje te helpen op deze prachteditie van het jaarmarktweekend? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected]! Alle hulp is zeker welkom!
 
Wij kijken ernaar uit om u te kunnen begroeten op deze activiteiten. Samen maken we er een geweldig weekend van!
Microsoft Word - reclameboekje1a.doc Microsoft Word - reclameboekje1a.doc
PowerPoint-presentatie   PowerPoint-presentatie
Affiche A3 Affiche jaarmarkt

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.