Kriko 26/11/2017

Op 26 november organiseren wij zoals ieder jaar Christus Koning.

De ribbels en speelclub worden dan om 14 uur in de chiro verwacht. Een 4-uurtje moeten jullie deze keer niet zelf meebrengen, hier zorgt jullie lieve leiding voor! Na een 2 uurtjes ravotten op het plein, ronden we de zondag af met een gezellige zangstonde!

Rakwi’s, tito’s, keti’s en aspiranten verwachten we om 13 uur aan de chiro met een fiets. Zij beginnen met een uurtje zangstonde en vertrekken rond 14 uur naar de schaatsbaan Antarctica te Wilrijk. De inkom en het huren van de schaatsen is samen € 7, 50. Indien je zelf schaatsen hebt, mag je die zeker meebrengen! Ook een ID kaart en handschoenen mag je zeker niet vergeten.

Natuurlijk is er ook nog de Vredestocht. Vanaf 17 uur zijn jullie allemaal welkom in de chiro voor een lekker tasje soep en een half uurtje later beginnen we aan onze wandeling. Eens terug in de chiro kunnen jullie nog even nagenieten met een heerlijke warme chocomelk of een Glühwein.

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.