Akkoord brengt bouwproject Chiro Schelle in stroomversnelling

Zoals u nog wel weet, hakten wij in februari 2017 de knoop door en besloten we te verhuizen naar een nieuwbouw in de Tuinlei. Sindsdien hebben wij niet stilgezeten. Na een lange periode van besprekingen en onderzoek, bereikten we deze avond een voorstel dat op de gemeenteraad werd goedgekeurd.

Dit is echter niet het enige. Ook realiseerden wij een nieuwe website waarop u alle info vindt omtrent onze bouwplannen. Deze site vindt u in het menu bovenaan onder de knop “Bouw” of via de link bouw.chiroschelle.be. Alle bouwinfo wordt via die website gecommuniceerd. Je kan je ook inschrijven op een nieuwsbrief die je steeds op de hoogte houdt van het laatste nieuws van Chiro Schelle. Dit kan je onderaan beide sites. Alvast veel leesplezier!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.