Kampdagboek 21/07/2019

Het Chirokamp 2019 is officieel goed begonnen! De reis met de trein is bij iedereen zeer goed verlopen. Door de hulp van onze geweldige oudleiding en Aspiranten was er al een zeer groot deel van de kampplaats opgebouwd toen de eerste leid(st)ers aankwamen. Een enorme merci voor al die lieve helpende handen! De fietsers hebben als echte coureurs goed doorgetrapt en zijn goed op de kampplaats aangekomen. Daarnaast hebben ook een Speelclubbers en RaKwi’s flink gewandeld naar de kampplaats.

Moe maar voldaan kunnen we besluiten dat het een geweldig begin was van een geweldig kamp. Na een goed gevulde dag kruipen wij dan ook in ons bedje. Slaap lekker!

Één reactie op “Kampdagboek 21/07/2019

  1. Kris

    Maak er een geweldig kamp van!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.