Kampdagboek 22/07/2019

Vandaag was voor velen de eerste ware kampdag en kon het plezier pas echt beginnen.

De Kwiks vlogen er alvast in met allerlei proefjes en experimenten en traditiegetrouw sjorden de Kerels hun eigen Kerels-toren voor de vlaggenwacht. Terwijl de Toppers hun mannelijkheid tegenover elkaar testten, bouwden de Rakkers een echte ‘mancave’ en speelden ze een flippospel. De Tippers maakten hun eigen T-shirts en de Speelclub meisjes groeiden tot heuse soldaten. De boomhut van de Speelclub jongens ziet er fantastisch uit, maar bij de Tiptiens ontdekten ze tijdens de pisquiz dat niet iedereen een grote blaas heeft. Als laatste bouwden de Aspiranten hun geweldige forum oftewel hun hangmattencomplex.

’s Avonds deden de RaKwi’s en de TiTo’s nog een zalig avondspel en daarna battleden de leiding en kookploeg nog met elkaar.

De oogjes beginnen hier stilletjes aan toe te vallen en in afwachting tot het fijn weerzien met de Ribbels kruipen wij in ons bed. Tot morgen!

3 reacties op “Kampdagboek 22/07/2019

 1. Els ( mama Jilke, Jobbe en Tijn)

  Dank je Daphne om ons op deze manier steeds een beetje mee op kamp te nemen…! Geniet er nog van daar!

 2. Kaat en David (mama en papa van Lili)

  Wauw,… het ziet er daar super uit! Wat een toffe activiteiten allemaal! Onvergetelijke ervaringen, zoete herinneringen. Geniet er nog van met volle teugen! Wij genieten mee via deze fijne verslagen!

  Groetjes!

 3. Sara & Michael (mama & papa Ciany VdA)

  Veel superleuke avonturen die jullie tegemoet gaan tijdens deze zeer warme zomerdagen.
  Ik kijk er al naar uit naar de volgende verhalen…

  Groetjes !!!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.