Kampdagboek 23/07/2019

Eindelijk zijn we volledig compleet op de kampplaats, want vandaag kwamen de Ribbels aan! Ze trokken meteen op verkenning rond de kampplaats en startten een watergevecht. Ook de Aspi jongens zochten verfrissing en legden een heleboel kilometers af om hun zwembad te vullen met water. De dag van de Kwiks begon al zeer vroeg met een dauwtocht en de Toppers onderzochten wat er allemaal in de GFT zit. De Rakkers genoten van zelfgemaakte pizza’s, terwijl de Tiptiens genoten van een gezellige BBQ. De Speelclub jongens vonden een schat en de Aspi meisjes werden door big brother in de gaten gehouden. Terwijl de Speelclub meisjes een eigen blotenvoetenpad maakten, deden de Kerels mee aan de Highland Games en versterkten de Tippers hun team met een 12-uren spel.

Het was een geslaagde dag en de hitte kan ons plezier niet tegen houden. Tot morgen!

2 reacties op “Kampdagboek 23/07/2019

  1. Patrice

    Super tof. Ik wou dat dit ook nog bestond voor de ouders …
    Geniet van het kamp, hopelijk is het niet te warm, en amuseer jullie !!!

  2. Frédéric

    Ze hebben ongetwijfeld allemaal de tijd van hun leven!! Geniet ervan 😉
    Inge & Frédéric (mama en papa van Manou)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.