Kampdagboek 24/07/2019

Weeral al een warme dag vandaag, maar gelukkig zijn we erop voorbereid! Tussen het drinken en het insmeren door pluisden de Speelclub jongens braakballen uit. De Tippers speelden een escape-social-media spel en de Kerels ontdekten hun vrouwelijke kantjes. De Speelclub meisjes deden een mega graaf schietspel en de Aspi jongens deden Hunger Games extreme, maar dan zonder honger. De Rakkers probeerden extreem te sporten met genoeg verfrissing tijdens dit weer en de Tiptiens kookten zelfs in hun zwembadje. De Ribbel meisjes verlegden hun grenzen en de Toppers deden een stadsspel in Ieper. De Ribbel jongens testten wat thuis niet kan en aten spaghetti met hun handen en de Kwiks speelden het schildenspel. Als laatste kwam ook Emma van de Aspiranten meisjes op bezoek op de kampplaats om al haar lieve medeaspiranten te knuffelen!

Ondertussen is voor sommigen de vlaggenwacht officieel begonnen, anderen kruipen al in hun bedje. Tot morgen!

Één reactie op “Kampdagboek 24/07/2019

  1. Tasch smets

    Geniet er maar van

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.