Kampdagboek 25/07/2019

Wat vliegt de tijd, we zitten al in de helft van het kamp. Dat wilt traditiegetrouw natuurlijk zeggen dat we vandaag massaspelen hadden met heel de Chiro. Gelukkig kwam hier de nodige verfrissing aan te pas en kwam het Chiro Schelle – insmeerteam to the rescue. Ook de spelen werden afgestemd op deze extreme temperaturen waardoor iedereen er dubbel en dik van kon genieten.

Achteraf nodigden Timon en Pumba ons uit voor een groot openluchtfeest in de jungle. Toen we uit de verte het hitteonweer zagen passeren, hebben we ons feestje in de reftertent verder gezet. Gelukkig bleef het bij wat wind en enkele druppels.

Nu is het tijd om de dansbenen te laten rusten. Tot de volgende keer en slaap lekker!

2 reacties op “Kampdagboek 25/07/2019

  1. Kris

    Fijn om te lezen, merci Daphne….

  2. David en Kaat

    Super-de-luxe daar! Topteam!

    Merci!!!!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.