Kampdagboek 26/07/2019

Alweer zotte avonturen in Westouter vandaag. Onze super Ribbel jongens testten vandaag hun superkrachten, terwijl de Speelclub meisjes tijdens slaapzakspelletjes genoten van het frisser weer vandaag. De Rakkers speelden een pikettenspel en de Toppers combineerden bh’s met waterballonnen. De Tiptiens gingen op ontdekkingstocht in Poperinge en de Ribbel meisjes baadden in het zweet tijdens hun zotte sportdag. De Kwiks gingen voorruit in de tijd met hun bommaspel, terwijl de Kerels genoten van hun stadsspel. De Speelclub jongens smulden van hun zelfgemaakte fruitpap en de Aspiranten meisjes maakten het bont met vuile spelen. De TiTo’s gingen op samen op date en de Aspi jongens gingen op weg naar een mysterieuze locatie.

Klaar voor tochtendag en tweedaagse kruipen wij in ons bed. Tot morgen!

Één reactie op “Kampdagboek 26/07/2019

  1. Mieke

    Elke dag kijk ik er naar uit om je verslag te lezen. Ik vind het fijn om zo een klein beetje mee te mogen beleven van die heerlijke bivakdagen.
    Mieke (oma Jobbe, Tijn, Jilke)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.