Kampdagboek 29/07/2019

Weeral een dag vol plezier en vreugde hier in Westouter. De Kwiks deden een grave quiz en de Toppers gingen op uitstap voor de bolletjestrui. De Speelclub meisjes leerden alle sprookjes vandaag en de Tiptiens testten allerlei experimentjes. De Speelclub jongens genoten van de woudloperskeuken, terwijl de Tippers vuil werden tijdens het spelen. De Ribbel jongens deden een mega levende mijnenveld en de Kerels deden een groot spel van 10u tot 22u. De Rakkers speelden Age of Empire, terwijl de Ribbel meisjes een geweldige Rik-dag deden. De Aspi jongens ontdekten wat het is om blind te zijn en de Aspi meisjes doen een groot 24-urenspel.

Als voorbereiding voor de afbraak morgen kruipen wij in ons bed. Tot morgen!

Één reactie op “Kampdagboek 29/07/2019

  1. Sofie mama van Janne

    Hoi Daphne,
    Ik wil je alweer bedanken voor de dagelijkse verslagen die je hier postte. Zo zijn we er als ouder of ander familielid toch een beetje bij !
    Het is elke avond vol ongeduld wachten om te weten wat onze kids die dag hebben gedaan. Ik vind het alvast heerlijk en geniet er dagelijks van om dit te lezen.
    Bedankt en tot straks !

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.