Inschrijvingen Ribbel-speelclub weekend

Het is weer zover, vrijdag 6 maart vertrekken de Ribbels en de Speelclub op weekend naar Geel. Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Om de praktische zaken van dit weekend te communiceren hebben wij een overzichtelijk boekje uitgewerkt. Dit kan je terugvinden in bijlage. 

Maar het belangrijkste… Hoe schrijf ik mijn zoon / dochter in? Het inschrijven gebeurt in 2 stappen.

Stap 1:

Deze stap vervolledig je door € 35,00 over te schrijven op het rekeningnummer: BE72 7755 9500 7216, met als mededeling: [naam kind] + [afdeling]. 

Stap 2:

Hieronder vind je een link naar het inschrijvingsformulier. Als je dit formulier hebt ingevuld, heb je ook stap 2 voltooid.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBWtlO83dvzWXh-K9x_E4u2VPw4T38gK2t5N7gJgvNlPmf_Q/viewform

De inschrijving is pas voltooid als we zowel de overschrijving én het inschrijvingsformulier hebben ontvangen. Om de organisatie te vergemakkelijken kan je slechts inschrijven tot 19 februari 2020. Er zijn ook maar een beperkt aantal plaatsen, dus snel zijn is de boodschap. 🙂

In dit boekje kunnen jullie alle aanvullende informatie terugvinden. Moesten jullie na het lezen van dit document toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zullen jullie vragen met plezier beantwoorden.


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.