Inschrijven RaKwi weekend

Het is weer zover, vrijdag 6 maart vertrekken de Kwiks en de Rakkers samen op weekend naar Kessel! Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Hoe schrijf ik mijn zoon/dochter in? Dat gebeurt in 2 stappen.
STAP 1
Deze stap vervolledig je door € 35,00 over te schrijven op het rekeningnummer: BE72 7755 9500 7216, met als mededeling: [naam kind] + [afdeling].

STAP 2
Hieronder vind je een link naar het inschrijvingsformulier. Als je dit formulier hebt ingevuld, heb je ook stap 2 voltooid.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7FCkYthV5nufi_sf1mzZpqpozfAYAMFHQiF5MlkJgf-jaTg/viewform?usp=sf_link

De inschrijving is pas voltooid als we zowel de overschrijving én het inschrijvingsformulier hebben ontvangen. Om de organisatie te vergemakkelijken kan je slechts inschrijven tot 19 februari 2020. Daarnaast is er ook slechts plaats voor ca. 40 leden.  Wees er dus snel bij want volzet is volzet, te laat is te laat

Vervoer gezocht

Omdat we dit jaar niet met de bus gaan, zouden we graag aan de ouders willen vragen om de Rakwi’s te vervoeren met de auto naar en van de kampplaats. Indien u uw auto ter beschikking wilt stellen, kan u dit ook invullen in het inschrijvingsformulier dat u vindt onder ‘STAP 2’.
Ter informatie: vanuit Schelle is het een half uurtje rijden tot in Kessel. Op 6/03 spreken we om 19u30 af op het kerkplein in Schelle. Indien u op 8/03 graag rakwi’s wilt komen halen op de weekendplaats, dan verwachten we u om 12u in Chiro Gust in Kessel :). 

Met vriendelijke groetjes,
De RaKwi-leiding

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.