Nieuws vanop kamp

Voor we op kamp vertrokken kregen we richtlijnen om ons kamp zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voor zieke deelnemers is er een stappenplan. Vandaag hebben we dit stappenplan toegepast omdat er twee personen zich niet goed voelden. We vermoeden dat het niet om corona zal gaan, maar na overleg met onze arts is er besloten dat deze deelnemers het kamp verlaten en getest worden.

We volgen verder de nationale richtlijnen: zo lang we geen resultaat hebben blijven de betrokken bubbels op de kampplaats en hebben ze, zoals anders, geen contact met andere bubbels. Binnen de bubbel nemen we extra maatregelen, zoals beschreven in het stappenplan. 

Er is geen reden tot ongerustheid, we volgen de procedure verder op en houden jullie op de hoogte. Het vertrek van de ribbels gaat nog altijd door zoals gepland.

Ondertussen genieten we hier verder van het mooi weer, lekker eten (frietjes vandaag! 😊) en de leuke spelen met onze vrienden!

Als er nog vragen zijn kunnen jullie altijd onze VB’s contacteren op 0496/99.36.80 (Sofie) of 0486/83.54.67 (Maarten).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.