Bestel nu jouw “Jaarmarkt in a box”

In ‘gewone’ tijden zou de Jaarmarkt op 17 oktober alsmaar dichtbij komen. Covid-19 gooide dit jaar roet in het eten, maar wij konden ons een Chirojaar zonder jaarmarkt niet voorstellen. Daarom werkten wij aan een versie van ons jaarmarktweekend dat corona-proof is en dus ook bij je thuis doorgaat.

Na veel bloed, zweet en tranen stellen wij voor: “Jaarmarkt in a box”. Via  jaarmarkt.chiroschelle.be zal je bij ons het beste van de jaarmarkt kunnen bestellen verpakt in handige boxen. Zo kan je ook dit jaar genieten van de Bonte Koe, de Nieemer en den Bodega.

  • Met de Bonte Koe-box kan je genieten van een heerlijk ontbijt in de typische jaarmarkt-stijl. Smul van lekkere pistoletjes en charcuterie van lokale handelaars, bak je eitje op de manier die jij het lekkerste vindt en vergeet uiteraard onze typische Bonte Koe-elixir niet! Heb je het graag nog wat luxueuzer? Wij verzorgen ook lekkere bubbels om er een echt feest van te maken. Geen zorgen, voor kinderen tot 12 jaar voorzien wij een aangepaste menu.
  • Bestel je (ook) een Nieemer-box, dan kan je smullen van een echte jaarmarkt-maaltijd. Wij brengen alle ingrediënten tot bij je thuis. Om praktische en hygiënische redenen zal je zelf jouw box nog moeten opwarmen en eventueel de frietjes bakken. Geen zorgen, de frietjes kunnen zowel in de oven, friteuse en zelfs air-fryer! Begin deze heerlijke maaltijd met een lekker vers soepje als voorgerecht en kies daarna tussen een lekkere portie vol-au-vent of klassiek stoofvlees. Liever een vleesloos alternatief? Proef dan onze vegetarische spaghetti! Na het smakelijk dessertje, kan je in jouw bubbel de echte jaarmarkt-sfeer thuis brengen met leuke extraatjes.
  • Daarna kan je de avond extra gezellig maken met den Bodega-box. We kozen dit jaar voor gekende druivensoorten en ‘top’ wijnen die we al eens bij één van de vorige bodega edities serveerden. Mix en match naar hartenlust en geniet van ons aanbod. Je kan tot 15 november je favoriete wijnen nabestellen, zo heb je tijdens de feestdagen geen keuzestress en een vol karton besteld, is extra korting! Mooi meegenomen toch? Let wel op, je Bodega-bestelling is om praktische redenen een aparte bestelling van de Nieemer en de Bonte Koe. Dit doe je dan ook in een aparte winkelmand.

Bestellen doe je via jaarmarkt.chiroschelle.be en kan t.e.m. vrijdag 9 oktober. Meer informatie vind je op dezelfde site.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.