Joepie, we vliegen er weer in!

Wij hebben met de leidingsploeg samengezeten en een plan uitgewerkt waardoor de Chiro vanaf zondag 7 februari eindelijk weer zal kunnen opstarten.
Het is enorm belangrijk om volgende informatie goed door te nemen, want we werken namelijk met inschrijvingen!

Tijdsloten en verzamelplaatsen

Om zeker voldoende speelruimte voor elke afdeling te voorzien, zijn de afdelingen onderverdeeld in 2 tijdsloten en gaan de oudste leden (tito’s t.e.m. aspiranten) op locatie spelen. 

Kijk dus zeker en vast goed na waar uw zoon/dochter verwacht wordt en hoe laat.

 • Ribbel-meisjes: 10u30-13u: Verzamelen aan de berg op het plein
 • Ribbel-jongens: 10u30-13u: Verzamelen voor de koepel
 • Speelclub-meisjes: 14u-16u30: Verzamelen aan de berg op het plein
 • Speelclub-jongens: 10u30-13u: Verzamelen aan het bushokje op de Fabiolalaan
 • Kwiks: 14u-16u30: Verzamelen aan het bushokje op de Fabiolalaan
 • Rakkers: 14u-16u30: Verzamelen voor de koepel
 • Tippers: 10u30-13u: Verzamelen aan de fietsenstalling van de sporthal
 • Toppers: 14u-16u30: Verzamelen tegenover de poort van de nieuwe Chirolokalen in de Tuinlei
 • Tiptiens: 14u-16u30: Verzamelen aan de fietsenstalling van de sporthal
 • Kerels: 10u30-13u: Verzamelen aan de poort van de nieuwe Chirolokalen in de Tuinlei
 • Aspi-meisjes: 14u-16u30: Verzamelen op het Kerkplein
 • Aspi-jongens: 14u-16u30: Verzamelen aan de poort van de nieuwe Chirolokalen in de Tuinlei

Hoe schrijf ik mijn kind in voor een Chirozondag? 

Aangezien we met bubbels van maximum 10 leden moeten werken, is het verplicht om uw zoon/dochter op voorhand in te schrijven. Kinderen die niet ingeschreven zijn, kunnen jammer genoeg niet naar de Chiro komen. 

Via onderstaande link kan u de Google form terugvinden om uw kind voor de komende zondag in te schrijven.
https://forms.gle/j7BEUej9Jf8UeqHS6

Inschrijven voor een Chirozondag, is steeds mogelijk vanaf maandag 20 uur. Op woensdagavond om 20 uur worden de inschrijvingen afgesloten. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, eerst is eerst! 

Indien uw zoon/dochter wegens ziekte, hoog risicocontact of dergelijke onverwacht toch niet meer naar de Chiro kan komen, dient u dit te laten weten aan de leiding via [email protected] (Voorbeeld: [email protected]). Zo kunnen wij de ouders van een kind op de reservelijst contacteren.

Elke zondag evalueren wij de werking en kunnen we bekijken of er wijzigingen nodig zijn voor de komende Chirozondagen.

Hoe zet ik mijn kind op de reservelijst?

Wanneer de afdeling van uw zoon/dochter niet meer in de inschrijvingslijst staat, is deze jammer genoeg volzet.
U kan uw kind dan inschrijven op de reservelijst. Wanneer er een plaatsje vrijkomt in de afdeling van uw zoon/dochter, contacteren wij de ouders van het eerste kind op de reservelijst.

Kinderen die jammer genoeg geen plaatsje meer hebben, krijgen voorrang bij het inschrijven voor de zondag erop, indien u uw kind inschrijft via de voorinschrijvingen. Uiteraard kan u hier enkel gebruik van maken indien de afdeling van uw zoon/dochter voor komende week reeds volzet is.

Indien u gecontacteerd wordt met de boodschap dat er een plaats is vrijgekomen voor de komende zondag en u hier op ingaat, vervalt de voorinschrijving. U dient uw kind in dit geval wel opnieuw in te schrijven voor de zondag erna.

De link van de reservelijst/voorinschrijvingen kan u terugvinden bovenaan het gewone inschrijvingsformulier. Zo kan u eerst nog eens dubbelchecken of de afdeling van uw zoon/dochter echt volzet is.

Belangrijk!

Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, zouden wij willen vragen dat maximum 1 ouder uw kind brengt/haalt en dat die ouder steeds een mondmasker draagt. Leden vanaf rakwi dragen ook een mondmasker bij aankomst op de Chiro. Alle leiding en de leden vanaf tito dragen gedurende de hele activiteit een mondmasker.

Het is de bedoeling dat elk lid wanneer hij/zij naar de Chiro komt, diezelfde week geen andere hobby meer kiest. Vanaf de tito’s is buiten spelen verplicht, maar uiteraard spelen wij met de jongere afdelingen ook zo veel mogelijk buiten. Voorzie dus zeker warme en regenbestendige kleren (regenjas, stevige schoenen, warme kleren, eventueel muts/sjaal/handschoenen.)

Iedereen brengt een drinkbus en een koek of stukje fruit mee. Trakteren voor een verjaardag is enkel toegelaten met een voorverpakte traktatie. 

Indien er extreem slecht weer voorspeld wordt (storm,…) communiceren wij op voorhand of de Chiro al dan niet kan doorgaan. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.