Met een negatieve test is het kamp op zijn best!

BELANGRIJK

Lieve leden, liefste ouders, Nog even en het is zover, op 21 juli vertrekken wij op kamp! Net zoals vorig jaar doen we er op kamp alles aan om het kamp zo vrij mogelijk van corona te houden.

😷

Om dit zo optimaal mogelijk te laten gebeuren heeft de gemeente Schelle voor gratis zelftesten gezorgd. Wij zouden iedereen dan ook willen aansporen om een gratis zelftest te doen voor vertrek (op 19 of 20 juli, op 21 of 22 juli voor de ribbels). Met de juiste wetenschap hierover in ons achterhoofd hopen we op deze manier corona toch een stapje voor te zijn!

Hoe gaat dit in zijn werk

Bij het binnenbrengen van de valiezen op 19 juli kunnen jullie bij de moekes een gratis zelftest bemachtigen. Voor de ribbels zullen de moekes aanwezig zijn op 21 juli tussen 13:00 uur en 14:00 uur. Wanneer er valiezen van oudere broers of zussen worden binnengebracht op 19 juli kan de test voor de ribbel natuurlijk reeds meegenomen worden. Mocht dit niet mogelijk zijn om het zelf af te komen halen tijdens de momenten die zijn opgegeven. Dan mag u de leiding verwittigen en brengen wij de zelftest tot bij u thuis. De zelftesten worden door jullie zelf/door jullie ouders thuis afgenomen. De test wordt afgenomen op 19 of 20 juli. De zelftesten komen van de apotheek, de handleiding voor een zelftest zit hier ook bij. Ook volledig gevaccineerden vragen we om een zelftest te doen. We vragen bij een positief resultaat de huisarts en de leiding te contacteren. Wij hopen zoveel mogelijk leden te kunnen engageren om een zelftest af te nemen zodat we een veilig en corona-vrij kamp kunnen beleven! Wij kijken er alvast erg naar uit! Vele chirogroeten.

De moekes, Leiding en VB

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.