Kampdagboek 21/07

De eerste kampdag zit erop! De ribbelleiding genoten op weg naar de kampplaats van onze eigen crfm. De speelclub jongens speelden al een heus pretparkenspel terwijl de speelclubmeisjes een kampenbouw-wedstrijd hielden. De rakkers en de kwiks werkten schitterend samen bij het uitladen van de camion. De tippers kwamen tijdens hun fietstocht voorbij een grasveld dat perfect gelijk was gemaaid en hebben er dan ook eens aan gevoeld. De toppers kregen na hun fietstocht al de uitleg van hun rode draad spel. Ook de tiptiens hebben zeer flink gefietst. De kerels kregen ook al de uitleg van hun fameus, ingenieus en ambitieus rode draad spel. De aspimeisjes genoten van hun eerste gezellige avond in het forum en de aspijongens deden een pisquiz.

Voor de nieuwsgierige ouders: morgenmiddag kunnen jullie live mee genieten van onze crfm via volgende link: https://mixlr.com/chiro-schelle

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.