Kampdagboek 23/07

We hebben alweer een fantastische kampdag achter de rug. De ribbel jongens speelden tijdens het wachten op de bus een hevige battle. Ze wonnen hun schaar-steen-papierloop van de ribbel meisjes.De ribbel meisjes hebben genoten van hun leuke busrit en zijn ook gesettled in hun slaapkamers. De speelclub jongens maakten hun eigen vikingschild en de speelclub meisjes zwommen in hun mini zwembadje. De rakwi’s maakten alle andere afdelingen jaloers met hun bumperballen. De tippers speelden een bridezillaspel terwijl de toppers gingen zwemmen en bootje varen. De tiptiens vonden Jurgen Conings en deden een zangstonde en de kerels speelden “wie was het?”. De aspi-meisjes ontdekten wie de mollen waren en de aspi-jongens speelden ruige vikingspelen.De crfm kan morgen opnieuw gevolgd worden vanaf 14u30 via volgende link: : https://mixlr.com/chiro-schelle

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.