Kampdagboek 25/07


We zitten ongeveer in de helft van ons kamp en hebben weer een geweldige dag achter de rug. De ribbel meisjes wonnen van de ribbel jongens met schaar-steen-papier. De ribbel jongens hadden tegelijkertijd ook achterstevorendag. De speelclub meisjes speelden Olympische Winterspelen en de speelclub jongens deden aan zeepschuiven. De kwiks speelden een 12-urenspel en de rakkers gingen op bekentocht. Ondertussen gingen de tippers op avontuurlijke dropping in een beek terwijl de toppers legerdag hadden en genoten van een woudloperskeuken. De kerels gingen dan weer op bedevaartstocht en de tiptiens deden aan zeepschuivenen en vonden de imposter. De aspi jongens hadden een nachtdropping en de aspi meisjes hadden een aziatische dag en maakten sushi.

De crfm kan morgen opnieuw gevolgd worden vanaf 14u30 via volgende link: : https://mixlr.com/chiro-schelle

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.