Jaarmarktweekend 2021

Eindelijk is het weer zover. Na een zwaar en bizar jaar mogen wij je in levende lijve terug verwelkomen tijdens het jaarmarktweekend.

Op 16 & 17 oktober is het terug feest in Schelle en naar goede gewoonte is Chiro Schelle ook weer van de partij, al doen we het dit jaar een beetje anders. Om genoeg plaats te voorzien en het voor iedereen veilig te houden zal ons jaarmarktrestaurant ‘In Den Nieemer’ en wijnavond ‘den Bodega’ verhuizen naar garage W.A.H.R, te provinciale steenweg 399 (achter het tankstation ‘de Gulf’). De ‘Bonte Koe’ blijft naar traditie wel in onze Chirolokalen doorgaan.

Hoewel het jaarmarktrestaurant ‘In Den Nieemer’ van locatie verhuist, zal het eten nog steeds even goed smaken. Op zaterdag 16 oktober openen wij de deuren van garage W.A.H.R van 11u tot 17u. Zondag 17 oktober ben jij op diezelfde locatie welkom van 11u tot 16u30. Hopelijk zien we je dan.

Maar dat is nog niet alles. Op zaterdag 16 oktober ben je ook welkom voor een heerlijk ontbijtje of drankje in staminee “De Bonte Koe”. Vanaf 8 uur kan je dus een kijkje komen nemen in onze Chirolokalen.

Kan je net als ons geen genoeg krijgen van het jaarmarktweekend? Kom zaterdagavond dan zeker langs bij “den Bodega”, waar je dit jaar de heerlijkste wijnen kunt proeven allemaal gemaakt door sterke vrouwen. Na het vuurwerk kan jij van deze lekkernijen genieten in garage W.A.H.R. Zo wordt deze feestdag op een gepaste wijze gevierd.

En alsof dat nog niet genoeg is, kan je ons ook steeds terugvinden aan ons standje op de jaarmarkt.

Toch nog meer vragen? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected]!

Hopelijk zien we elkaar snel en beleven we samen weer een top-editie van het jaarmarktweekend.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.