Jaarmarktweekend 2022 🎉

Schrijf het in je agenda, op 15 & 16 oktober is het weer jaarmarkt in Schelle! Naar jaarlijkse gewoonte kan je onze Chiro dat weekend op verschillende plekken in Schelle terug vinden.

Start jij de dag graag goed met een stevig, maar vooral lekker ontbijt? Kom op zaterdag 15 oktober een kijkje nemen in onze staminee ‘de Bonte Koe’. Zeg hallo tegen de diertjes op ons plein en geniet tegelijkertijd van een heerlijk ontbijt en drankje. Iedereen welkom in onze Chirolokalen vanaf 08u00.

Daarna trek in meer? Je bent zeker en vast ook uitgenodigd in ons Chirorestaurant ‘In Den Nieemer’. Steak, stoofvlees, vol-au-vent of mosselen, je vindt het hier allemaal! Spring eens binnen in garage W.A.H.R achter de Gulf op zaterdag 15 oktober tussen 11u00 en 17u00 of op zondag 16 oktober tussen 11u00 en 16u30. Neem je graag al je vrienden, familie, kennissen, … mee? Dat kan! Al vragen we wel om vanaf 10 personen even een seintje te geven via dit formulier.

Krijg je er maar niet genoeg van? Na het vuurwerk gaat het feest bij ons nog door! In onze ‘Bodega’ kan je dan nog klinken met de heerlijkste wijnen met een bijpassend hapje in thema ‘Vin à Manger’. Zelf geen wijnkenner? Geen probleem, met onze proevertjes vind iedereen een wijn die hem smaakt! Afspraak zaterdag 15 oktober na het vuurwerk in garage W.A.H.R achter de Gulf.

Als je dan nog steeds geen Chiro-overdosis hebt, kan je nog altijd langs kraampje op de jaarmarkt wandelen en dag zeggen aan onze fantastische leiding!

Toch nog vragen? Aarzel niet om een mailtje te sturen naar [email protected]. Hopelijk tot op de jaarmarkt, samen maken we er weer een topeditie van!

P.S.: niet vergeten, in de ‘Bodega’ en ‘In Den Nieemer’ kan je enkel betalen met cash geld of via Payconic.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.