Kampdagboek 26/07

Om wat te bekomen van de vermoeiende dagen was het vandaag uitslaapdag. Na een uurtje langer slapen ontwaakten we onder de stralende zon. Het ideale weer om er een fantastische dag van te maken. Zo gezegd, zo gedaan…

De ribbel meisjes ontpopte zich van rupsje tot prachtige vlinders. Terwijl de speelclub meisjes heen en weer marcheerden tijdens hun leerdag. De aspi meisjes bouwden een vlot. De aspi jongens en de kerels gingen zwemmen in een meer met super helder water. Terwijl de rakkers zich uitleefden tijdens de vuile spelen ontspannen de speelclub jongens met een yoga sessie. De kwiks leerden hoe moeilijk het is om spaghetti te eten met enkel een lepel. De ribbel jongens verlegden hun grenzen in de speeltuin. De tiptiens maakten zeep en de toppers gingen bowlen. De tippers trokken er met een ui en looktocht op uit om straaljagers te spotten.

Morgen vertrekken de keti’s en de aspi’s op tweedaagse. Wat zij gaan doen, houden we nog even geheim, maar we zijn er zeker van dat ze zich zullen amuseren.

2 reacties op “Kampdagboek 26/07

 1. Karen De Pauw

  Hey Chiro Schelle,
  Wat een uitgebreide verslagen en wat klinken die activiteiten allemaal geweldig, ik stuur alvast wat zon op uit Zuid Afrika om jullie mooi weer te geven. Nog superveel chiroplezier op de komende dagen!

 2. Kaat

  Wauw! Klinkt allemaal supertof!

  Nog veel plezier daar!

  Groetjes!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.