Kampdagboek

25/7

De kwiks deden highland games. De toppers speelden beasty boys tegen een toevallig passerende scoutsgroep. De speelclub meisjes hadden leger dag en de ribbel meisjes deden een hippie dag. De aspi meisjes speelden een sex education spel en de tippers aten hun buikje rond tijdens woudloperskeuken. De tiptiens gingen naar het meer en de spakkers leerden sjorren. De kerels spoelden hun nederlaag van de vlaggenwacht door met scheerschuim spelen. De ribbel jongens deden een shrek spel. ’s Avonds gooiden we met zijn allen onze dansbenen los op de fuif. In het midden van een nacht vertrokken de aspi jongens op nachtdropping.

26/7
DDe aspi jongens voltooiden hun nachtdropping. De spakkers werden opgeleid tot echte militairen. De ribbel meisjes pimpten linnen zakken en de ribbel jongens speelden het grote kakspel. De kwiks werden echte new kids en de kerels speelden het grote loser spel. De aspi meisjes speelden squid game en de speelclub meisjes leefden zich uit met tie dye. De tiptiens verlegden hun grenzen en de toppers speelden het gevreesde pottekesspel.

Ondertussen zijn de keti’s en de aspi’s op tweedaagse. We kijken uit naar al hun verhalen, maar weet: ” What happens on tweedaagse, stays on tweedaagse”.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.